All Art Kwast als team

Wij adviseren en inspireren op zoek naar
de juiste invulling van de verschillende projecten

Over ons

In ons vakgebied werken wij met interieurarchitecten, project- en woninginrichters. Wij inspireren en delen met professionals waarin we als team adviseren met gerichte actie & snelheid op zoek naar de juiste invulling van de verschillende projecten.

Tijdloos, zuiver, eigenzinnig

Wij, All Art Kwast, staan voor authenciteit , tijdloos, zuiver & eigenzinnig. Dit willen wij als team doorvoeren in onze wijze van werken naar onze klanten toe. Hierin brengen wij onze eigen signatuur tot uiting, die wij ook terug zien in onze merken.

Wat wij uitdragen in onze collecties

Dit is de aanvullende werking van de merken onderling. We zeggen altijd: we kunnen alles leveren voor restaurants, kantines, vergader-, ontmoeting-, lounge en wachtruimtes, behalve de buro’s en burostoelen.

Dit alles op een kwalitatief hoogniveau kwa vormgeving en materialisering.

Allard Kwast Designer Meubels Utrecht

Allard Kwast

“In 2001 startte ik met All Art Kwast Agencies. Vanuit huis ben ik de collectie gaan samenstellen en architecten en dealers gaan informeren over onze aanwezigheid in de markt.

Ik selecteerde alleen collecties die dichtbij mijn persoonlijkheid liggen. Kernwaarden waar de collecties aan moeten voldoen zijn: tijdloos, zuiver, stijlvol, dynamisch en eigenzinnig.

Vandaag de dag is er veel veranderd om ons heen. Ik hoop dezelfde persoon te blijven met dezelfde waarden.”

Annemieke Kwast-Venneker

“Na de juiste overwegingen, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig vlak, zijn Allard en ik in 2004 samen gaan werken binnen ons bedrijf All Art Kwast Agencies. Met mijn jarenlange ervaring in de verkoop, inkoop en met het omgaan van klanten, vormen wij een zeer dynamisch en zuiver team.

Ik zorg voor het blijvend doorvoeren van de eigenzinnig- en tijdloosheid binnen ons bedrijf wat onder andere tot uiting komt in het stijlen van onze showroom.”

Allart Kwast Designer Meubels Woerden Jika

Jilka Jansen

“Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in de projectinrichting. Van de keukeninrichting, naar de studio bij een grote kantoorinrichter en vervolgens via het tenderteam naar het zelfstandig ondernemerschap als interieurvormgever. Inmiddels ben ik als commercieel administratief medewerker met veel plezier aan de slag bij All Art Kwast Agencies. Ik kan mijn jarenlange ervaring en kennis inzetten in dit dynamische bedrijf.

Ik heb een voorliefde voor stijlvolle, eigenzinnige en kwalitatief sterke merken. De collecties van All Art Kwast Agencies hebben mij om die reden altijd erg aangesproken; zuiver, tijdloos en met oog voor mens en milieu. Collecties die passen in deze tijd.

Ik hoop jou op persoonlijke wijze te kunnen voorzien van inspiratie en de waardevolle adviezen om samen te komen tot mooie en duurzame projecten!”

Wat onze dealers over ons zeggen

In de afgelopen jaren hebben wij All Art Kwast Agencies leren kennen als een vriendelijke agentuur met mooie merken.-
Een fijne collectie om mee te werken, waarmee alle functionaliteiten in een kantooromgeving ingevuld kunnen worden.-
Van vloerstoffering tot werk- en vergaderoplossingen, maar ook alle akoestische producten op en rond de werkplek.-
Vooral de snelheid en het meedenken zijn wat ons betreft de belangrijkste ingrediënten voor een prettige samenwerking.-

Op zoek naar de juiste invulling van je projecten?

Je bent van harte welkom in onze showroom om je te inspireren en de kwaliteit te ervaren van onze collecties.