Baleri Italia
  • Baleri Italia
  • Baleri Italia design Nederland
  • Bristol ambientazione

Baleri Italia

In 1984 richtte Enrico Baleri het merk Baleri Italia op. Designmeubels van de allerhoogste kwaliteit zijn sinds het ontstaan hét handelsmerk van dit Italiaanse merk. Zowel functionele kwaliteit als een tijdloze uitstraling staan hoog op de agenda. Dit bereikt Beleria Italia dankzij expertise, research & development en talentmanagement.

Dit merk besteedt veel aandacht aan technologie én aan de materialen waarvan de meubels gemaakt worden. Vooral hout en marmer komen regelmatig terug in het design. Bij het gebruik van de materialen is ecologie en energiezuinigheid van groot belang. In combinatie met een intelligent design zorgen de waardevolle materialen voor kwalitatieve designmeubels.

Baleri werkt samen met bekende ontwerpers zoals Philippe Starck, Jeff Miller en Deins Santachiara, maar ook aanstormend designtalent zoals de Belg Xavier Lust.

Tijdens het design- en productieproces staat de mens en zijn omgeving centraal staan. De designmeubels van Baleri Italia passen in verschillende interieurs en hebben een tijdloze look. Als je een van de designstoelen onder ogen krijgt, is dat een van de eerste dingen die opvallen.

Master of the timeless design!

Lees meer op de website van Baleri Italia.