Carpet Concept
  • Carpet Concept Design Woerden

Carpet Concept

Carpet Concept is gepassioneerd en gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuw geweven tapijten. Het merk staat voor innovatieve technologieën en baanbrekende designs. De verdere ontwikkeling van de oudste ambacht ter wereld is onderdeel van elke nieuwe collectie. Carpet Concept staat bekend om haar uitzonderlijke producten, leergierigheid en technologische inventiviteit.

Het bedrijf is opgericht in 1993 door Thomas Trenkamp in Bielefeld (Duitsland). Carpet Concept is uitgegroeid tot één van de trendsetters in geweven tapijt voor de projectenmarkt. Verrassende structuren, bijzondere ontwerpen en zorgvuldig samengestelde tinten zijn kenmerken van de collectie. Ze zijn geloofwaardig, authentiek, zuiver en duurzaam.

In de eigen fabriek in Thüringen (Duitsland) vindt het ontwerpen, weven, controleren, corrigeren en produceren plaats.

Naast het produceren van geweven vloerbedekking heeft Carpet Concept zich ook gespecialiseerd op akoestisch vlak. Zij presenteren dit onder de naam CAS (Carpet Concept Acoustic System). Binnen deze collectie heeft Carpet Concept oplossingen ontwikkeld voor akoestische problemen.

Een reeks van zeer bijzondere producten van verschillende ontwerpers zijn goed voor meer dan 80 designprijzen. Hoe dynamisch is dat!

Woven Passion!

Lees meer op de website van Carpet Concept.